INFORMATII

Produse noi

Oferte speciale

Newsletter

Cele mai cumpărate

Your account

Forgot your password?

CUM CUMPAR ?

 

 Pentru a putea cumpara, este nevoie sa creati un cont. Acest lucru il puteti face din meniul AUTENTIFICARE > CREATI-VA CONTUL.

 COMANDA MINIMA ESTE DE 50 RON + TRANSPORT !!!

 In pasul urmator va trebui sa completati numele, prenumele, adresa de email (valida) si parola contului. Dupa care va trebui sa completati adresa de livrare. ATENTIE ! Aceasta trebuie sa fie completa, sa contina numele si prenumele dumneavoastra si numarul de telefon la care puteti fi contactat. Veti putea completa si indicatii speciale privind livrarea (ex: doresc livrare in zilele luni - vineri).

 Dupa ce ati creat contul, va trebui sa va logati cu adresa de email si parola completate la inregistrare.

 Produsele care doriti sa le achizitionati le veti adauga in Cosul de Cumparaturi apasand butonul "ADAUGA IN COS" din dreptul fiecarui produs dorit.

Pentru a finaliza comanda, apasati butonul CUMPARA aflat in meniul din dreapta paginii.

Dupa ce ati acceptat termenii si conditiile si ati selectat modul de livrare, apsati butonul "CONFIRM COMANDA".

 

 

CARE ESTE TERMENUL DE LIVRARE ?

 

  Termenul de livrare al produselor este de 7-10 zile lucratoare in cazul in care unul sau mai multe produse are statusul "SE ADUCE LA COMANDA". Totusi, exista situatii exceptionale cand acest termen de livrare poate fi mai mare. In acest caz, veti fi anuntati printr-un email in prealabil.

  Daca produsele comandate se afla pe stoc, coletul va fi expediat in aceeasi zi sau cel tarziu a doua zi (in functie de ora comenzii), cu exceptia zilelor de Sambata si Duminica. Astfel, comenzile efectuate in zilele Sambata si Duminica, cat si cele de Vineri (dupa ora 16) vor fi trimise in ziua de Luni imediat urmatoare.

 

 

CUM PLATESC ?

 

 Plata produselor se face ramburs. Prin Posta Romana, veti fi instiintati sa va prezentati la oficiul postal de care apartineti pentru a ridica coletul, iar acesta va va fi inmanat in momentul in care l-ati achitat. Prin Curier Rapid, veti fi contactat telefonic de curier pentru a va livra coletul. Plata se face ramburs in momentul primirii coletului.

 

 

CARE SUNT COSTURILE DE LIVRARE ?

 

  Aveti de ales dintre livrare cu Posta Romana si livrare prin curierat rapid. In ambele cazuri, plata se face ramburs. Costul cu Posta Romana este: pret produs + transport + taxa ramburs = aproximativ 10 Ron.

Costul prin Curier Rapid este: pret produs + transport + taxa ramburs = depinde de destinatie, de greutate si de valoarea rambursului - poate ajunge si la 50 Ron !!! (in cazul in care localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a curierului). De obicei lucram cu Fan Courier, iar costul transportului il puteti face aici (coletele sunt expediate din Bucuresti).

  

CUM ANULEZ COMANDA ?

 

 In cazul in care v-ati razgandit si nu mai doriti sa cumparati produsele pe care le-ati comandat deja, va rugam sa trimiteti un email catre adresa office@semintelegumeflori.ro in care sa anuntati acest lucru si, eventual, motivul pentru care nu mai doriti sa cumparati.

 

DORESC SA RETURNEZ PRODUSELE PRIMITE

 Conform Ordonantei 130/2000 actualizata 2008: 

 "Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă:
   a) pentru produse, de la data primirii lor de către consumator"
 Asadar, daca nu doriti produsele primite, ni le puteti returna in TERMEN DE MAXIM 10 ZILE, FARA A LE DESIGILA si SUPORTAND COSTURILE DE TRANSPORT.