INFORMATII

Produse noi

Oferte speciale

Newsletter

Cele mai cumpărate

Your account

Forgot your password?

 SC XTREME ANG MARKETING SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

 Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe SEMINTELEGUMEFLORI.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.   Compania poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 SC XTREME ANG MARKETING SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul SEMINTELEGUMEFLORI.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
 De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul SEMINTELEGUMEFLORI, se pot dezabona oricand din profilul contului sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului SEMINTELEGUMEFLORI primit prin email.

 

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa office@semintelegumeflori.ro, iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa sesizari@semintelegumeflori.ro .