INFORMATII

Produse noi

Oferte speciale

Newsletter

Cele mai cumpărate

Your account

Forgot your password?

TRIFOI ALB PITIC "RIVENDEL"

Nou

Trifolium Repens

More details

21,00 Ron

  • 500gr
  • 25 kg
  • 5 kg

 Trifoiul alb se adaptează foarte bine în solurile care rețin bine apa. Randamentul în solurile nisipoase este foarte ridicat, atunci când are umiditate suficientă (fie datorită ploilor, fie datorită irigării).

 Trifoiul alb este mai persistent în sol față de Trifoiul roșu și formează mulți lăstari, având astfel un ritm rapid de regenerare după cosire sau pășunat, precum și o perenitate mai mare decât alte leguminoase. Are o rezistență ridicată la temperaturile scăzute din timpul iernii.

 INSTRUCTIUNI:

 Trifoiul alb RIVENDEL se poate folosi ca monocultură sau în amestec cu plante de talie mică sau mijlocie, în pajiști, crescând palatabilitatea la animale în mod semnificativ. Se poate folosi și în amestecurile de gazon. Digestibilitatea ridicată este asigurată și de florile trifoiului.

 Trifoiul alb cu frunze mici este adaptat pentru pășunat, iar varietățile cu frunze medii/mari pot fi folosite și pentru conservare.

 Norma de însămânţare recomandată este de 10 – 12 kg/hectar (în cultură pură), cu o adâncime de semănat recomandată de 1 – 2 cm și cu o distanță între rânduri de 12,5 cm.

 Perioada optimă de semănare este primăvara devreme sau la începutul lunii august, iar durata de rezistență în sol este de 6 – 8 ani.

DATE TEHNICE:

-Germinație minimă: 80%

-Puritate minimă: 90%

-Provenienţă: Danemarca;

-Norma de insămanţare:  10- 12 kg/ha;

-Perioada de semănare: primăvara devreme sau la inceputul lunii august;

-Adancimea de semănat: 1-  2 cm, cu o distanță intre randuri de 12,5 cm;

-Recomandare: furajer

-Greutate: 25 kg

-Inaltime maxima: 10-15 cm 

 SACUL DE 25KG NU SE EXPEDIAZA PRIN POSTA ROMANA!!!