Durata de livrare: 1
Ridichea face parte din familia Brassicaceae. Are o sămânță mică, maro și rotundă.
Note de cultivare pentru ridiche:
VALORI NUTRITIVE ALE MICROPLANTELOR DE RIDICHI ROȘII Acestea conțin multe vitamine, printre care vitamina A, C și D, și vitamine din grupul B, cum ar fi vitamina B6.
De asemenea, au o valoare calorică redusă și sunt foarte hidratante datorită cantității mari de apă pe care o conțin. Sunt bogate în minerale importante precum magneziul.
Ridichea este un aliment foarte versatil.
Poate fi folosit în bucătărie în diferite sezoane: în timpul verii este recomandat pentru salatele proaspete. O astfel de salată este revigorantă, hidratantă și ușoară.
În schimb, în timpul iernii se pot prepara creme sau supe de ridiche, gustoase și calde.
Dacă este pregătită singură, crema de ridiche capătă o culoare roz foarte delicată, perfectă pentru a crea un preparat distractiv și frumos, pe care îl puteți decora după plac și cu care puteți surprinde prin prezentare..
Microlegumele de ridichi roșii se potrivesc perfect cu felurile de mâncare proaspete. În special, cu legumele care pot fi consumate crude. Ele își arată potențialul maxim în acele preparate estivale care nu necesită gătire. De exemplu, se potrivește perfect cu o salată de creveți alături de castraveți.